09 September 2011

Saya masuk peraduan 'My lovely Sugar Glider Photo Contest 2011'

MMM
Hello readers! Maddy di sini, baru-baru ini saya baru terjumpa page di Facebook yang bernama Sugar Glider. Dicipta lebih kurang pada bulan April tahun ini, page ini sudah menerima 2,600 likes. Saya baru sahaja like page ini dan sekarang ni ada pertandingan yang sedang dijalankan dimana anda boleh tag gambar si comel anda yang paling menarik dan berpeluang untuk memenangi hadiah misteri! Saya pun baru masuk tadi.. saya selitkan gambar baby bersama buah strawberi ketika lawatan kami ke Cameron Highlands.


Strawberi ni kebetulan dapat yang manis. Comel kan?
Saya nak minta tolong suggie lovers out there untuk tolong 'like'kan gambar ini di alamat url ini

Anda pun boleh turut serta dalam peraduan ini! Mari join beramai-ramai.. Hanya post gambar suggies anda di page Sugar Glider di Facebook. 

  • Pastikan gambar itu gambar asli kepunyaan anda dan bukan milik orang lain. 
  • Post hanya satu gambar, tanpa gambar anda. Hehe.. ini bukan pertandingan ratu cantik, kalau tuannya kacak/jelita, habislah orang lain.. Hehe..

Sila like, share atau komen pendapat anda di bawah page ini. <3

-------------------------------------------------------------
Bonus preview untuk Pengalaman Penulis: Travel ke Cameron Highlands (Episod 2)

Gambar lain dari lawatan ke Cameron Highlands bersama Baby my Sugar Glider!

My dad in the background. Baby pegang rock melon, fresh dari Camerons!

Bharat tea plantation. No pets allowed? Showed you!

Baby masih mamai bersama tomato backdrop.

Baby bau masam

"Ni apa nie???"

Selamba je nak cilok brokoli orang, takpa.. kecil je..

Agak emo gambar ni.
xoxo, 
Maddy
Post a Comment